dilluns, 20 de gener de 2014

Pro 00016 15/1/2014 SLDimecres 15/01/2014


Societat Limitada
Dins el Matí de Cope Tarragona-Reus


Bon dia,

Moltes persones que treballen en els diferents àmbits d’una “societat limitada” s’omplen la boca de paraules com : “política de comunicació i relacions publiques”, difusió, sensibilització, trencar esquemes ….. però a vegades aquestes paraules en el moment de pasar a l’acció es queden en paper mullat perque la “política de comunicació” que fan és clarament equivocada o, senzillament no existeix.

Fa uns dies en vam posar en contacte amb una empresa –que no associació- gestora de diferents serveis socials, entre ells, una residencia de persones amb diversitat funcional que gestionen per concessió d’una entitat pública que és la titular del centre. I li vam demanar si l’equip del “Societat Limitada” es podía traslladar al centre residencial en qüestió a fer un programa allí mateix. Voliem parlar amb els responsables de l’empresa; amb els de l’entitat pública titular del servei i també amb els residents perque ens expliquessin el dia a dia de la realitat del centre; els seus problemes; les seves satisfaccions …..

Però, sorprenentment la resposta a la nostra petició va ser negativa. Un exemple de que això de la política de comunicació a vegades no funciona correctament tot i que l’empresa ens envía al correu del programa periòdicament un butlletí informant de les activitats de l’entitat mercantil. En definitiva, comunicació sí ….. però controlada. Com en els millors temps del “NODO”.  

Emisió 16 de la 8ª Temporada
Salutació: Helder


Equip S.L.
Amb Pere Agramunt, Xavi Nogues, Rafa Sanchez, Marcel Canals i Lluis Gonzalez
Estudis de Cope Tarragona - Reus
Control de so
Marti Margalef
NOTICIES (MARCEL-RAFA-PERE-XAVI)

  • Rafa: Condemnen a Telecinco per burlar-se d'una persona amb discapacitat.  • Marcel:  La fundació ONCE llança la convocatòria d’ajudes a projectes dirigits per a persones amb discapacitat, al 2014.
  • Xavi: La 2 estrena nou programa sobre malalties rares.
Col.laborador/a convidat: Maria Rincón, Mestra d’Educació Especial.


S'emet cada dimecres de 12:15 a 12:45 h. per COPE Tarragona - Reus (1143 OM - 93.5 FM)


Emisió del 15/1/14

Entrevista a: Sr. Josep Segura, President de l’Assemblea local de la Creu Roja de Reus.Contacte amb l´Equip del S.L.

Correu electrònic: societat.limitada@gmail.com
Twitter: @societatlimit
Tel. COPE Tarragona - Reus 977326050
Correu electrònic: tarragona@cadenacope.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada