diumenge, 25 de març de 2012

Pro. 22/03/2012 SL
Dijous 22 de Març 2012
“NENS SENSE IDENTITAT”

En una Societat Limitada.
Programa 24 de la temporada (6ª)

Amb Pere Agramunt, Rafa Sanchez i Xavi Nogues

Marcel (becari)


Convidats al Programa:

Arga Sentis, la Ester i la MonicaAl control de so
Lluis González
En el programa d'aquesta setmana, Editorial del Pere, salutació, noticies, seccións, agenda i mùsica.NOTICIES

 Arga Sentis va presentar una moció al darrer Consell Plenari de l´Ajuntament de Tarragona, sobre l´estació de trens.

Programa del 22/3/2012Entrevistem a: Ester i Monica de BICICAMP, Coordinadora d´Entitats i Particulars per a l´us de la bici al Camp.El proper dimecres 28 de març a les 19,45 a Reus "Pedala i parla. Ciutat ciclable, ciutat aceessible"

Us transcribim el comunicat que ens ha enviat l'entitat organitzadora de l'esdeveniment : Bicicamp:

Amb aquesta comunicació us volem fer partícips d’una nova edició del Reus Pedala, que aquest any tindrà lloc des del 17 fins al 31 març, coincidint amb l’arribada de la primavera. Per aquesta nova edició també s’han organitzat un seguit d’activitats que giren entorn de la bicicleta amb l’objectiu de promoure’n el seu ús.

Ens agradaria convidar-vos especialment el dimecres 28 de Març a les 19.45 hores al Reus, Pedala i Parla. Ciutat ciclable ciutat accessible.

A les 19.00 hores s’iniciarà un recorregut urbà en bicicleta, des de la plaça llibertat que finalitzarà a la plaça mercadal. Allí canviarem de rodes, aquest cop per enfilar-nos a una cadira de rode, i descobrir com cal saber-ne per poder-se moure per la ciutat. Des de la plaça mercadal tots junts , bicicletes, cadires i gent a peu ens dirigirem al Cafè teatre bravium per iniciar el col·loqui.

Aquest col·loqui es durà a terme en un ambient distès i tranquil, a la cafeteria del Bravium Teatre, a Reus un espai pensat per intercanviar punts de vista, inquietuds i esperances. No ens trobem només per resoldre problemes pràctics, el pensament no és només una caixa d’eines, compartir els nostres punts de vista ens permetrà plantejar-nos preguntes que convertiran la nostra tasca en quelcom més apassionant.

No es un espai per a exposicions sofisticades, no és una desfilada de personalitat, és un espai on tots i cadascú dels assistents poden expressar les seves opinions, per a convertir-les en coneixement, aclarir conceptes i enfrontar prejudicis.

El nostre objectiu com a entitat és promoure un ús quotidià i segur de la bicicleta a la ciutat. Pedala i Parla, ens acostarà a la visió personal de diferents actors socials de la ciutat, i ens ajudarà a comprendre on són les dificultat, però també les potencialitats de la bicicleta per poder acomplir amb el nostre objectiu.

Pensem també que aconseguir pacificar el trànsit de la ciutat, i organitzar la mobilitat de la ciutat per a que les bicicletes hi tinguin cabuda, permetria repensar l'accessibilitat de la ciutat i replantejar espais i rutes de circulació , pensem que una ciutat més ciclable és també una ciutat més accessible. Un altra qüestió important és saber com podem adaptar aquesta activitat que a nosaltres ens apassiona a totes les persones, són els nostres camins susceptibles de ser rutes accessibles? Com podem organitzar la propera pedalada per a que tothom i tingui cabuda?

És per això que ens agradaria comptar amb la presencia de totes les persones que dia a dia esteu treballant per una societat més integradora, les persones que teniu una mobilitat reduïda, familiars i els professionals que hi treballeu.

Per una millor organització de l’acte us agrairíem ens confirméssiu la vostra assistència contestant aquest mateix correu.Agraint‐vos a l’avançada la vostra atenció, rebeu una cordial salutació

Bicicamp

Coordinadora d'usuaris i entitats de la Bicicleta
 
 MÙSICA
 Fotos del Programa

Societat Limitada s'emet cada dijous de 19:30 a 20 h.
per Punt 6 Ràdio (99.8 FM)
Blog del programa: http://societatlimitada.blogspot.com/
Ja podeu descarregar els podcasts del Societat Limitada des de:http://www.punt6radio.cat
CANALS DE CONTACTE AMB EL PROGRAMA
Correu electrónic: societat.limitada@gmail.com
Telèfon: 977 77 36 44
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada