diumenge, 12 de juny de 2011

Programa del 9/6/2011Dijous 9 de Juny 2011


El societat limita

Felicitem a

Carles Pellicer i Alicia Alegret

pels càrrecs d'alcalde i tinent d'alcalde de l'ajuntament de Reus


perquè facin política de persones, per a les persones,

per a totes les persones”.


Programa 35 de la temporada

Amb Pere Agramunt I Xavi Nogues

Al control de so
Rafa Sanchez

Estudis de Punt 6 Ràdio

Secció, noticies, agenda, mùsica i entrevistes.


Entrevistem a Monserrat Alabart mare del noi amb autisma que el col·legi Juan Rebull (Reus) finalment va marxar de colònies.


Programa del 9/06/2011


EN DETALL


Entrevistem a la Mª Carmen Gutiérrez i a l´Ester Sánchez, de l¨AMPA de l´escola ALBA, que commemora el seu 30è aniversari.


Presentació del llibre de Down “Relats a dues bandes”


DES DE DINSAmb

Jaume Mari
Hola a tots/es:

El proper dia 1 juliol a les 21h. al pati de l’escola Teresa Miquel i Pàmies, situat al Passeig Misericòrdia nº9-A , la AAVV Mas Vilanova organitzarà un concert benefic a favor de DOWN TARRAGONA, la recaptació de la venda de entrades serà integre per la nostra associació.

Preu de l’entrada anticipada: 3 euros. ( els menors de 10 anys es gratuïta). La venda anticipada es realitzarà a la seu de Down Tarragona, per telf. o e:mail.

Preu de l’entrada NO anticipada : 5 euros. La venda de entrades es realitzarà el mateix dia a la entrada del col.legi Teresa Miquel i Pàmies, situat al Passeig Misericòrdia nº 9-A de Reus.

Actuació a càrrec de l’artista : Laura Noah.

Col·laboren: IMAC, Punt 6 ràdio, Escola Teresa Miquel i Pàmies.

Per que aquesta iniciativa sigui una gran festa i aconseguim el màxim de donatius, necessitem que us animeu a vindre a passar una bona estona i que feu arribar aquest correu a tots els vostres contactes.

Gràcies a tots i us hi esperem!!!!

Down Tarragona

Passeig Misericòrdia nº28 baixos 1

43205 Reus Tarragona

977756536-695177108

Societat Limitada s'emet cada dijous de 19:30 a 20 h.
per Punt 6 Ràdio (99.8 FM)
Blog del programa: http://societatlimitada.blogspot.com/
Ja podeu descarregar els podcasts del Societat Limitada des de:http://www.punt6radio.cat
Correu electrònic: societatlimitada@gmail.com3 comentaris:

  1. Com a col•laborador de "Societat Limitada" he de dir que no em sumo a cap felicitació envers un partit polític, o els seus representants. Així, doncs, tot i que comparteixo espai amb la resta de membres de Societat Limitada, tinc el dret de reservar-me una opinió sobre els resultats de les darreres eleccions. En darrer terme, només confio (tal com ho vaig fer amb l'alcaldia sortint) que treballin el millor possible per a la ciutadania. Antoni Saragossa i Domingo

    ResponElimina
  2. Jo crec Antoni que la felicitació és, principalment, de cortesia, no de suport a cap partit concret i que el missatge era sobretot, que la seva acció de govern vagi dirigida "a totes les persones" , es a dir, que NO exclogui a ningú. Xavier

    ResponElimina
  3. EL COMENTARI DE FELICITACIÓ ESTA FET AMB IRONIA, NO PODEM DUDTA QUE EL SEU PROGRAMA POLITIC ES PER LES PERSONES , DESPRÉS DE 100 DIAS HO TORNEREM A COMENTA . RESPOSTA PER L'ANTONI DEL SEU AMIC QUE L'ADMIRA .PERE AGRAMUNT

    ResponElimina